Red5 Media Server

Ο Διακομιστής Red5

Ο Διακομιστής Πολυμέσων Red5 Media Server 1.0 αποτελεί μια ισχυρή λύση μετάδοσης συνεχούς ροής βίντεο και πολλαπλών χρηστών στο ©Adobe ©Flash Player και άλλες συναρπαστικές τεχνολογίες πελάτη. Βασισμένο στη Java και σε μερικούς από τους ισχυρότερους σκελετούς ανοικτού πηγαίου κώδικα, το Red5 προβάλλει σαν μια σταθερή λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

  • Ο Red5 περιλαμβάνει υποστήριξη για τις πρόσφατες διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API) πολλαπλών χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των NetConnection, NetStream & SharedObject’s , ενώ παρέχει ισχυρή RTMP / Servlet εφαρμογή. Επιπρόσθετα στην υποστήριξη του πρωτοκόλλου RTMP , ο διακομιστής εφαρμογών έχει ένα ενσωματωμένο δοχείο Tomcat Servlet για Εφαρμογές Ιστού JEE. Η ανάπτυξη της Εφαρμογής αντλεί επιπλέον πλεονεκτήματα από βασισμένα σε Spring Framework και Scope γεγονότα βασισμένα στις υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας τον ανοικτού κώδικα Red5 διακομιστή πολυμέσων, δημιουργείτε με μια πραγματικά ανοικτή και επεκτάσιμη πλατφόρμα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιντεο-συσκέψεις, παιχνίδια πολλαπλών χρηστών, και λογισμικό εφαρμογών επιχειρήσεων.

Καλή κωδικοποίηση και απολαύστε τον πανίσχυρο δωρεάν διακομιστή μας κοινότητας!

Επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλ: α (+30) 212.213.2730, β (+30) 210.440.2730, ή στο Telegram, για να σας προσφέρουμε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σας συμφέρει πραγματικά
  • μείναμε ευχαριστημένοι, πολύ εξυπηρετικοί μας έλυσαν όλες τις απορίες
  • Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες με εντιμότητα, συνεργασία, αξιοπιστία και την καλύτερη υποστήριξη που έχω συναντήσει ποτέ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτούς τους πρωτοπόρους επαγγελματίες στον τομέα του streaming.
  • Άριστες υπηρεσίες και υποστήριξη όποτε έχω χρειαστεί το οτιδήποτε, πολύ εύκολα και γρήγορα σε ότι ανάγκη έχει προκύψει χωρίς downtimes κλπ. Ότι πιο σωστό σε υπηρεσίες streaming & hosting - Προτείνω ανεπιφύλακτα και θα αντιληφθείτε αμέσως το λόγο όταν δείτε τις τεράστιες διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο πάροχο που είχατε.
  • Εξαιρετική συνεργασία με ανθρώπους που φαίνεται πόσο αγαπούν τη δουλειά τους! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς διαθέτουν ποιότητα, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, συνέπεια και φυσικά οι πιο κορυφαίοι σε ότι αφορά τις υπηρεσίες streaming. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

↳ Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε όλο τον ιστότοπό μας 104 επισκέπτες ←