Εγγραφή

Δημοσκόπηση

Θέλω να αποκτήσω ένα σκυλάκι και ...

Αποτελέσματα

Καλώς Ήλθατε στο site της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου.

Ενημέρωση για ανάρτηση αγγελιών

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

  Τα ταμειακώς εντάξει μέλη της Ζωόφιλης Δράσης, υπό την προστασία του σωματείου μας, μπορούν να μας αποστέλλουν καθαρές φωτογραφίες και περιγραφή των ζώων που έχουν προς υιοθεσία ώστε να τα αναρτούμε στην επίσημη ιστοσελίδα μας και να τα προωθούμε σε εφημερίδες. Όσοι δεν είναι μέλη μας, οφείλουν σύμφωνα με τη Νομοθεσία να σημαίνουν τα ζώα που έχουν προς υιοθεσία με microchip και μαζί με τις φωτογραφίες και τη περιγραφή να μας αποστέλλουν και τον αριθμό microchip ώστε να αναρτούμε και να προωθούμε τις αγγελίες τους. Τα χρήματα που πληρώνουν για το microchip θα ζητούνται στη συνέχεια από εκείνον που θα υιοθετήσει αργότερα το ζώο, καθώς η σήμανση είναι δική του υποχρέωση. Επίσης όλα τα ζώα θα δίδονται με συμβόλαιο υιοθεσίας προς το Σωματείο μας. Σε περίπτωση μη σήμανσης των ζώων οι αγγελίες δεν θα αναρτώνται. 
 
 
 
 

Οικονομική Ηλεκτρονική Σήμανση!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Νόμος 4039/ υποχρεώνει όλους τους ιδιοκτήτες να σημάνουν ηλεκτρονικά τα ζώα τους. Μάλιστα προβλέπεται τσουχτερό Διοικητικό πρόστιμο της τάξεως των 300 Ευρώ σε περίπτωση μη σήμανσης το οποίο πολύ σύντομα με έλεγχο που θα κάνει
 η Δημοτική Αστυνομία θα βεβαιώνεται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ στις περιπτώσεις αμέλειας . Στην περίπτωση ανάρτησης αγγελίας ζώου προς υιοθεσία από ιδιώτη, πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός μικροτσίπ... διαφορετικά κι εδώ υπάρχει πρόστιμο.
 
 
Η ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ προσφέρει τη Δυνατότητα Οικονομικής Ηλεκτρονικής σήμανσης με κόστος μόλις 15 Ευρώ !! Η επιδοτούμενη οικονομική σήμανση θα πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενο αδειοδοτημένο και νόμιμο Κτηνιατρείο στο Ηράκλειο .Για περισσότερες πληροφορίες...  στο τηλέφωνο 6972443422 κα Κουναλάκη..
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                         
 

ΝΕΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

 

Εφημερεύοντες κτηνίατροι υπάρχουν  τα Σαββατοκύριακα και ώρες 9:00 - 21:00  Υπάρχει ένα ενιαίο τηλέφωνο το οποίο μπορείτε να καλέσετε σε περίπτωση ανάγκης :  6945518212

 Επίσης, η Κτηνιατρική Κλινική (είσοδος JUMBO) παραμένει ανοικτή το Σάββατο 9.00 - 20.00 και την Κυριακή 10.00 - 14.00. Τις υπόλοιπες μέρες λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο 8.30 - 21.00 

 

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Το σωματείο μας ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι το επιδοτούμενο πρόγραμμα " Ζωόφιλοι εν δράσει... με Στείρωση!" συνεχίζεται…. Με 95 € σας δίδεται η δυνατότητα να αυξήσετε την ποιότητα ζωής της σκυλίτσας σας ενώ παράλληλα αυξάνετε και τα χρόνια της!!! Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η σήμανση της με microchip στο όνομα σας, ενώ την γατούλα σας μόνο με 70 €. Ως κηδεμόνας κατοικιδίου, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε είτε στο να συμβάλλετε στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού των ζώων είτε να βοηθήσετε για την επίλυσή του.  Τηλεφωνήστε στο 6972443422 (εργάσιμες καθημερινές ) για περισσότερες πληροφορίες.
 

Ζητάμε συμπαράσταση στον αγώνα μας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Από το 1999 οι εθελοντές της Ζωόφιλης Δράσης προσφέρουν ζωή σε ζώα τραυματισμένα, άρρωστα, πεινασμένα, ανεμβολίαστα, σε κουτάβια εγκαταλελειμμένα, σε άλλα ζώα...... Προσπαθούμε όσο μπορούμε δίνοντας με μεγάλη διάθεση χρόνο, αγάπη και σεβασμό σε όλα τα έμψυχα όντα που συμβιώνουν μαζί μας πάνω στη γη. Μόνοι μας όμως δεν φτάνουμε….

 

Υπάρχει ανάγκη για εθελοντές μεταφοράς, εθελοντές φιλοξενίας, εθελοντές ταΐσματος και φροντίδας αδέσποτων ζώων…. Υπάρχει ανάγκη στήριξης από όλους !
Τα τροχαία ατυχήματα αυξάνονται, όλο και περισσότερα ζώα θέλουν την βοήθεια μας κι έχουν ανάγκη οικονομικής στήριξης από όλους μας.

 

Γίνετε μέλη στην Ζωόφιλη Δράση. Τα ζώα χρειάζονται τα 20€ της ετήσιας συνδρομής μας. Μπορούμε να κάνουμε πολλά, αρκεί να έχουμε χρήματα.

 

Τα μέλη μας που δεν έχουν φροντίσει για την πληρωμή της συνδρομής τους, μπορούν να τη φροντίσουν ερχόμενοι στην Λ. Καλοκαιρινού 14 στο κατάστημα υποδημάτων της Γεωργίας Κουναλάκη να τακτοποιήσουν αυτή την εκκρεμότητα μαζί της , στην έκθεση EURALUMIN  (οδός Μητσοτάκη 6 ) με την κ. Ανδρουλάκη Ελένη. Επίσης στην ΑΤΕ bank (αρ. λογαριασμού 155 01 025429 06 ) ή στην ALPHA bank (αρ. λογαριασμού  667-002101-166635 ).

 

Το μόνο που ζητάμε είναι η συμπαράστασή σας…. Ας βοηθήσουμε τα αδέσποτα μας να ζήσουν στην Ελλάδα, ας βοηθήσουμε την Ελλάδα να αγκαλιάσει την ζωή όλων μας !

 


 

 

   

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αν αγαπάτε τα ζώα και θέλετε να συμβάλλετε στην προστασία τους και στην ευζωία τους, γίνετε μέλη της ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. Συνδράμετε το έργο της με την  ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ ή με οποιαδήποτε άλλη οικονομική εισφορά μπορείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δηλώσετε την επιθυμία σας στο mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )