Donation

updated 4:43 PM UTC, Dec 29, 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

"ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ"

Με μήνυμα " Ό,τι Αγαπάς δεν το Πετάς.." πραγματοποιήθηκε το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Αρχανών-Αστερουσίων στις 3 του Οκτώβρη κι είχαμε τη χαρά σαν Ζωόφιλη Δράση να λάβουμε κι εμείς μέρος σ αυτή τη προσπάθεια . Συγχαρητήρια στους διοργανωτές ,σε όλους τους εθελοντές για την άρτια οργανωμένη εκδήλωση η οποία απευθύνεται σε παιδιά, είναι αφιερωμένη στα ζώα με σκοπό την ευαισθητοποίηση και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας των Ζώων!

1st ANIMAL PARADE ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας λίγο πριν την παρέλαση των ζώων που συνδιοργάνωσαν το σωματείο εθελοντών μέριμνας ζώων "Ζωόφιλη Δράση", το φιλοζωικό σωματείο "Λέσχη Λαμπραντόρ Κρήτης", το φιλοζωικό σωματείο "Boxer Fans Crete", το φιλοζωικό κλαμπ "Pincher Heraklion Club", το φιλοζωικό κλαμπ "Jack Russell Terrier Heraklion Creta Club", το φιλοζωικό κλαμπ "Cretan Cocker Spaniel Club", το φιλοζωικό κλαμπ "Cane Corso Creta" και το φιλοζωικό κλαμπ "Ομάδα Φίλων Ντόμπερμαν Ηρακλείου". Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία και συνεκδήλωση πολλών φιλόζωων. Οι πολίτες του Ηρακλείου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κι οι δρόμοι του κέντρου του Ηρακλείου γέμισαν με τους τετράποδους φίλους μας. Η πορεία της παρέλασης ξεκινώντας από την πλατεία Ελευθερίας, κατέληξε στη Λότζια, όπου το σωματείο μας είχε στήσει μπαζάαρ με μικροπράγματα και γιορτή υιοθεσίας ζώων, μαζί με άλλες εκδηλώσεις και δρώμενα. Συνολικά το Σαββατοκύριακο υιοθετήθηκαν 22 ζωάκια (σκυλάκια-γατάκια-ινδικά χοιρίδια) και μαζεύτηκαν τροφές και εξοπλισμός για τα αδέσποτα ζώα της πόλης που…

ΠΡΩΤΟ ANIMAL PARADE ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - 04/10/2015

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους στην κοινωνία των ανθρώπων, φιλοζωικά σωματεία και κλαμπ που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο συνεργαζόμαστε και συνδιοργανώνουμε το 'Πρώτο Animal Parade' στην πόλη του Ηρακλείου. Με σημείο έναρξης και συγκέντρωσης την πλατεία Ελευθερίας, την Κυριακή 4-10-2015 και ώρα 11:00, το σωματείο εθελοντών μέριμνας ζώων "Ζωόφιλη Δράση", το φιλοζωικό σωματείο 'Λέσχη Labrador Κρήτης", το φιλοζωικό σωματείο "Boxer Fans Crete", το φιλοζωικό κλαμπ "Pincher Heraklion Club", το φιλοζωικό κλαμπ "Jack Russel Terrier Heraklion Creta Club", το φιλοζωικο κλαμπ "Cretan Cocker Spaniel Club", το φιλοζωικό κλαμπ "Cane Corso Creta" και το φιλοζωικό κλαμπ "Ομαδα Φίλων Ντόπερμαν Ηρακείου" καλούν όλους τους φιλόζωους και όλους τους Ηρακλειώτες να έλθουν παρέα με τα ζωάκια τους, τετράποδα, τρίποδα ή και δίποδα, για να παρελάσουμε όλοι μαζί στο κέντρο του Ηρακλείου, στα πλαίσια της προσπάθειας μας συμφιλίωσης ζώων και ανθρώπων, καλύτερης συμβίωσης στο αστικό περιβάλλον, διεκδίκησης…

7-9/09/2015 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ!

Η Ζωόφιλη Δράση, αρωγός σε φιλανθρωπικές και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις του δήμου Ηρακλείου, συμμετέχει εθελοντικά με τα μέλη της στις 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου στην προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου να μαζέψει σχολικά και είδη γάλακτος για παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στη Λότζια Ηρακλείου από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ τις ανωτέρω μέρες. Παρακαλούμε για την προσφορά σας. Έστω και ένα κουτί γάλα ή ένα τετράδιο κάνει τη διαφορά! Ηράλειο: Συγκεντρώνουν σχολικά είδη και γάλα για μαθητές (link Νέα Κρήτη)

ΠΑΜΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ!

Από την πασαρέλα στα σπίτια σας! Ναι καλά το διαβάζετε, η Ζωόφιλη Δράση συμμετέχει στις εκδηλώσεις με γιορτή υιοθεσίας ....!!! Τα αδεσποτάκια μας την Παρασκευή το βράδυ, θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν την γέφυρα της ομορφιάς, για να κατακτήσουν την καρδιά που θα αποφασίσει να τα πάρει κοντά της για πάντα! Την Παρασκευή η καρδιά του Ηρακλείου κτυπά φιλοζωικά!!!!! Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους να δώσετε την αγάπη σας, το ενδιαφέρον σας και την αφοσίωση σας στα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα της πόλης μας. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, πραγματοποιείται για 2η χρονιά το "Dogs 2015 - Αγαπάμε τα ζώα και το δείχνουμε". Μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στους πιστούς φίλους του ανθρώπου, στα σκυλιά.H εκδήλωση οργανώνεται από το ράδιο «Ρυθμός 104,5» το περιοδικό «Woman News», το ειδησεογραφικό site «CretaBlog.gr», τις «Επικοινωνίες Κρήτης» και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.Στόχος της…

ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΦΛΟΓΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

-Κάποιος χρειάζεται την βοήθεια μας -Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο….Σας προσκαλούμε γι αυτό σε μια εκδήλωση που οργανώνει το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση! Μάλιστα, καλά διαβάζετε, η Ζωόφιλη Δράση! Ευαισθητοποιημένοι οι εθελοντές του σωματείου σε θέματα αστέγων, πείνας, δίψας, και αδέσποτης ζωής. Σημείο συνάντησης: « Πύλη της Βηθλεέμ» στις 11 Αυγούστου την Τρίτη το βράδυ στις 21:00. Δωρεάν είσοδος! Μπορείτε, εάν θέλετε, να προσφέρετε τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου, αλλά και τροφές για αδέσποτα ζώα, οποιαδήποτε συνεισφορά σας, μικρή ή μεγάλη, είναι ευπρόσδεκτη. Έτσι, θα βοηθήσουμε άπορους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας….Ελάτε λοιπόν να κάνουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο… θλιμμένα πρόσωπα να χαμογελάσουν…. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε!!!!

ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ 17/05/2015

Βαρεθήκατε τα λόγια.... ελάτε να δείτε τα έργα!!!! Σας περιμένουμε όλους στη Λότζια την Κυριακή 17/05, από το πρωί στις 11 έως και το απόγευμα στις 7. Ελάτε από κοντά να αγγίξετε, να αγκαλιάσετε, να φιλήσετε, να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε ακόμα και να ξεσκατίσετε αν το θέλετε, τους μικρούς μας χαριτωμένους φίλους!!!!  

LET'S DO IT GREECE - LET'S DO IT HERAKLION - LET'S DO IT ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ!

Την Κυριακή 19 Απριλίου η Ζωόφιλη Δράση προσκαλεί όλους τους φιλόζωους του Ηρακλείου σε μια πανελλήνια κίνηση εθελοντικού καθαρισμού της πόλης μας! Σε μια κινητοποίηση φορέων, συλλόγων, σχολείων και δήμου, το Ηράκλειο καθαρίζεται και ομορφαίνει από τους πολίτες του, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας και την υπευθυνότητα απέναντι σε θέματα όπως η καθαριότητα και η προσοχή δημόσιων κοινόχρηστων χώρων, που όλοι χαιρόμαστε και χρησιμοποιούμε. Σας περιμένουμε, λοιπόν, απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην παραλιακή, στα σπιτάκια του δήμου, στις 10.30 το πρωί, για να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε!!

ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ 18/04/2015

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2015, το σωματείο "Ζωόφιλη Δράση" διοργανώνει στο περιστύλιο της Λότζια Ηρακλείου φιλοζωική γιορτή για την προώθηση και στήριξη των δραστηριοτήτων του σωματείου υπέρ των ζώων της Κρήτης. Επισκεφτείτε μας για να μας γνωρίσετε από κοντά και να ενισχύσετε τους σκοπούς του σωματείου. Για πρώτη φορά, η γιορτή μας θα έχει τόσο φιλοζωικές όσο και φιλανθρωπικές δράσεις που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, έτσι ώστε να μπορέσετε να μας πλαισιώσετε εθελοντικά όσοι το επιθυμείτε. Μαζί μας θα έχουμε και τα υπέροχα ζωάκια μας, στα πλαίσια της προσπάθειας του σωματείου ευρέσεως οικογενειών για όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα ζωάκια της πόλης του Ηρακλείου. Τα μέλη και οι εθελοντές του σωματείου θα σας περιμένουν στην γιορτή υιοθεσίας ζώων που διοργανώνεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με πολλά όμορφα κουταβάκια και γατάκια, καθώς και ενήλικα ζωάκια που ψάχνουν οικογένεια και παντοτινό σπιτάκι. Επισκεφτείτε μας για να δείτε τα ζωάκια που…

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 11/04/15

Το Σάββατο 11 Απριλίου 2015, το σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» διοργανώνει στο Περιστύλιο της Λότζια Ηρακλείου, φιλοζωική γιορτή με παζάρι και υιοθεσίες ζώων συντροφιάς. Επισκεφτείτε μας για να μας γνωρίσετε από κοντά, για να ενισχύσετε τους σκοπούς του σωματείου, αγοράζοντας από τα πράγματα που θα στολίζουν τους πάγκους μας, καθώς και για να γνωρίσετε τα υπέροχα ζωάκια μας, στα πλαίσια της προσπάθειας των εθελοντών ευρέσεως οικογενειών για όσο το δυνατόν σε περισσότερα αδέσποτα ζωάκια της πόλης του Ηρακλείου. Τα μέλη και οι εθελοντές θα σας περιμένουν, θα σας ενημερώσουν, θα σας δώσουν λύσεις και απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τα ζώα.Επίσης, μην ξεχνάτε πως μέχρι και το Σάββατο στις εκδηλώσεις μας γίνεται συγκέντρωση τροφίμων διαρκείας που θα δοθούν στο σύλλογο "Κοινωνική Αλληλεγγύη" για τη σίτιση φτωχότερων συμπολιτών μας!
Subscribe to this RSS feed